top of page
iStock-89903999

BESTILL DIN FERIE HER

Shopping

Marbella er shoppingparadiset i Malagaprovinsen. Den store hovedgaten i Marbella heter

Avda. Ricardo Soriano og tilbyr mange bra butikker som Zara, The Body Shop, Mango og mange flere. Her finner du også små uavhengige butikker som importerer designerklær som passer for enhver lommebok.

Det finnes også flere butikker langs strandpromenaden og i gamlebyen. Det fine med strandpromenaden i Marbella er at her kan du ta en rolig spasertur og se på livet.

La Canada er et kjøpesenter som de seneste årene har blitt bygd ut og blitt et av de største på Costa del Sol. Det ligger ved motorveien mellom Marbella og Puerto Banús. Her finner man alle de vanlige butikkene som Zara, Levis, H&M, Mango, Adidas osv.. I tillegg finnes også en bowlinghall, flere restauranter og caféer og i direkte tilknytning til selve kjøpesenteret finnes også flere store kjeder som for eksempel Leroy Merling og Intersport.

I Puerto Banús dominerer de store motehusene, Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana osv.. Så har man penger å bruke er Marbellas havn definitivt stedet å være.

Golf

Kun et steinkast fra leilighetene ligger flotte Santa Maria Golfklubb med 18-hulls bane.

LES MER

Aventura Amazonia

Aventura Amazonia er en stor klatrepark på 20 000 m2. Parken har 73 aktiviteter og 20 zip lines. Den lengste Zip linen er på 240 meter og maksfarten er 60 kmt. Alt er i naturlige omgivelser i terrenget og oppe i trærne. Det er forskjellige vanskelighetsgrader, så parken har noe for hele familien.

Aldersgrensen er 6 år eller 1,15 m i høyde.

LES MER

Puerto Banús

I Puerto Banús står luksusbiler og luksusbåter linet opp foran alle de store motehusene, barene og restaurantene med en kø av turister fra hele verden. Hvis du leter etter litt glamour og eksklusive fasiliteter sørg for at du besøker Puerto Banús. Her kan du også treffe på en kjendis eller to, siden mange velger å feriere her.

Cabopino

Hvis en ønsker en rolig og avslappende dag, er Cabopino absolutt å anbefale. Det er en liten bortgjemt perle med nydelig finkornet strand og koselig havn med flere gode restauranter. Det tar ca 10 minutter å kjøre fra Elviria til Cabopino.

MARBELLA

I Marbella finner du alt du måtte ønske deg i en ferie, om du reiser alene, med venner, med familien eller med kjæresten. Klimaet i Marbella er helt unikt med 320 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 18,6 grader. Her får du byliv kombinert med sol og strand.

Marbellas sentrum består av en hovedgate med butikker, cafeer, iskrembarer, barer og restauranter. Ved havet finnes en kilometerlangt strandpromenade med parker for barn, barer for voksne og cafeer for alle aldersgrupper.

Den historiske gamlebyen ligger i en vakker bukt, med hvitkalkede hus og appelsintrær som pryder gatene og torgene. Her er smale gater med små lokale butikker og sjarmerende restauranter.  

Marbella har et yrende restaurantliv med restauranter i alle prisklasser og kvaliteter. Langs strandpromenaden finner du restauranter som er spesielt tilpasset turister, men hvis du drar til den gamle bydelen finner du mange små lokale restauranter.

bottom of page